A SzertárSport weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Adatkezelési és süti tájékoztató

Rólunk

A SzertárSport célja a 2000-ben történt megalakulása óta, a csapatsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda) képviselőinek minél teljesebb körű kiszolgálása. Mindemellett persze soha nem feledkezzünk meg az egyéni sportok kedvelőiről – mint például a futás, az úszás, a fitness - vagy akár az egészséges életmódot követőkről, őket is sportruházat és edzésfelszerelések nagy választéka várja üzletünkben vagy webshopunkban. Debreceni üzletünk, a Füredi út 49-51. szám alatt Kelet-Magyarország jelenleg legnagyobb TEAM SPORT áruházaként működik 400 négyzetméteren.

Közel két évtizedes szakértelemmel rendelkezünk, szakembereink jelenlegi vagy egykori hivatásos sportolók, sportszakértők. Sok éves sportoló múltjuk felbecsülhetetlen értékkel bír, így bátran fordulhat hozzánk bármilyen kérése vagy éppen kérdése lenne.

 

Az eddig megszerzett szaktudás alapján kijelenthetjük, hogy a profi sportban a megfelelő képzés- és edzésmunka ma már elképzelhetetlen professzionális edzéseszközök nélkül. Az utánpótlás nevelés és képzés az egész világon kiemelt fontosságú, hiszen a mai tehetséges fiatalok jelentik a sportágak jövőjét. Szakértelmünknek hála, folyamatosan látjuk el az ország utánpótlás- és felnőtt csapatait.

Sikerünk harmadik alappillére pedig, hogy a világ legnagyobb sportszergyártóinak termékeit értékesítjük, így az ADIDAS, a MIZUNO, az ACICS, a ERREA, a REHBAND vagy akár a MESSI TRAINING márkák teljes kollekciója megtalálható üzletünkben.


Küldetésünk, hogy a csapatok, egyesületek, intézmények hozzájussanak hazánkban a professzionális, csapat sportruházathoz, edzéseszközökhöz, iskolai sportfelszerelésekhez. A világmárkákon kívül, cégünk nagy múltra tekint vissza az edzéseszközök forgalmazása terén, ezt a tapasztalatot felhasználva saját gyártású edzéseszközök is megtalálhatóak nálunk. Az edzés- és pálya kiegészítők forgalmazása is szerepel a repertoárunkban (különböző méretű bóják, gátak, rugófalak, koordinációs létrák, koordinációs karikák, szlalom bábu, sorfal bábu, stb.). A megvásárolt edző- és meccs ruházatot, kupákat, érmeket vagy serlegeket igény szerint felirattal és számozással látjuk el, de csapatképek, poszterek, talajreklámok, molinók elkészítését is vállaljuk.