A SzertárSport weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Adatkezelési és süti tájékoztató

Szállítási információk és áru visszavétel szabályzata

ÁRUÁTVÉTELI MÓDOK

 

A csomagolás belföldön díjmentes!

A feladott csomagok várható kézbesítési ideje 2-6 munkanap és általában 10 - 16 óra között történik. Az utánvétes megrendelések esetén az áru ellenértékének kifizetése a futárszolgálatnak készpénzben történik.

A házhozszállítást a Magyar Posta és az Express One Hungary Kft. végzi.

Kollégáink minden esetben a számodra legkedvezőbb csomagküldéssel juttatják el hozzád a vásárolt termékeidet. Amennyiben szeretnéd meghatározni, hogy mely szolgáltatóval  juttassuk el csomagodat, úgy kérjük, azt a Megrendeléskor tűntesd fel Megjegyzésben. Ezt követően a szolgáltatáson már módosítani nem tudunk. Megértésedet köszönjük!

 

Személyes áruvétel: Díjmentesen a 4027 Debrecen, Füredi út 49-51. szám alatt.

Amennyiben a csomag mérete eltér a Magyar Posta által megadott csomagmérettől vagy terjedelmes csomagnak minősül, úgy a szállítási díjról kollégáink tudnak tájékoztatást adni. Terjedelmes csomag: ha a hossza 750 mm-nél vagy összmérete 2000 mm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze vagy eltérő kezelést kíván.

* A Magyar Posta által meghatározott minimális és maximális méretek és terjedelmes küldemény meghatározása: legkisebb méret: 120 x 175 mm; hosszúság: max. 2400 mm; hosszúság + szélesség + magasság együttesen: max. 3000 mm.

** Postán maradó: a postai PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 30 kg lehet.

*** PostaPont: PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy SMS-t) kap a csomag érkezéséről, amennyiben az elérhetőségét megadta. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet.

PostaPontok elérhetőségei:

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

Lista

**** Csomagautomata: A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig és maximum 50x31x35 cm csomagméretig bármilyen csomag átvehető. S-es méretű rekeszbe helyezhető legnagyobb méretű csomag: 25x31x70 cm, M-es méretű rekeszbe helyezhető legnagyobb méretű csomag: 50x31x16 cm, L-es méretű rekeszbe helyezhető legnagyobb méretű csomag: 31x50x35 cm.

Csomagautomaták elérhetőségei:

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

Lista

ÁRU VISSZAVÉTEL SZABÁLYZATA

Csomagok visszaküldése méret vagy egyéb probléma miatt az alábbi címre történik: Katker 2005 Kft. 4027 Debrecen, Füredi út 49-51.

Katker 2005 Kft. áru visszavétel szabályzata

I. Az alábbiakban ismertetett szabályozás szerint a Katker 2005 Kft. vevői - indoklás nélkül - visszaszolgáltathatják a SzertárSport vagy TEShop sportboltban vagy a https://szertarsport.hu/ illetve a https://tesportshop.hu/hu/ weboldalakon vásárolt új és nem használt termékeket (a továbbiakban: "Áruk„).

1. Az áruk visszaküldése a vásárlás napjától számított 30 naptári napon belül érvényesíthető.

2. A visszaszolgáltatott árut az eredeti és a sértetlen csomagolásban kell visszaszolgáltatni.

3. Az áru visszaszolgáltatásával a vevő köteles a vásárlás igazoló bizonylatot (eredeti nyugta vagy ÁFA-számla) bemutatni.

4. Az áru visszaszolgáltatásának dokumentálásában a vásárlónak együtt kell működnie, mind az eladónak, mind a vásárlónak ezt a dokumentáció aláírásával is alá kell támasztania.

5. Az áru visszaszolgáltatásának lehetősége az egyszeri alkalmi promóciós kampányok és az vevők által már használt áruk esetében kizárásra kerülnek.

Tehát ajánlatunk csak teljesen új, eladható állapotban lévő árura vonatkozik.

6. Csak a kártyával, készpénzzel, átutalással fizetett árukat lehet visszaváltani. Egyéb utalványok vagy más hasonló jellegű dokumentumok alapján megvásárolt áruk, nem válthatóak vissza.

7. Ha az árukat egy promóció részeként vásárolták meg, a visszavételre vonatkozó szabályok részletesen meghatározhatók külön szabályzatban. A speciális esetekben meghozott szabályok elsőbbséget élveznek a jelen általános visszavételi szabályokkal szemben.

8. A promóciós kampány során megvásárolt és az akció lejárata után visszavitt termékek, a termék eredeti árán kerül visszavételre (a kedvezményt nem számítják újra, az árkülönbözetet pluszban ki kell fizetni, ha más áru megvásárlása mellett dönt a vásárló, amely adott időpontban már nem akciós).

9. Ha a kedvezményes kártyával / egyszeri kóddal vásárolt áru más méretre vagy modellre szeretnék cserélni, az árengedmény nem kerül ismét megadásra! Ezek egyszer használatos kedvezmények!

10. A visszaküldött áruk nyugta vagy áfás számla által bizonyított ellenértékét a vevő személyes áruvisszavétel esetén készpénzben, weboldalon történt vásárlás esetében átutalás formában kapja meg.

11. Nem készpénzben történő fizetés esetén a (pl. bankkártya) , az áru értékének kifizetése, készpénzben történik.

12. A weboldalon történt vásárlás esetén az áruk visszaküldése méret vagy egyéb probléma miatt a Katker 2005 Kft. nevére és a 4027 Debrecen, Füredi út 49-51. címére kell beérkezzen, ezután kerül visszautalásra az áru. A visszautaláshoz a vevőnek az alábbi adatokat kell a csomaggal együtt eljuttatni:

- vevő neve

- vevő címe

- vevő telefonszáma

- vevő bankszámlaszáma

A fentiek együttes teljesülése esetén kerül visszautalásra a termék ára.

II. Az áruk visszavételére vonatkozó döntés meghozatala előtt a Katker 2005 Kft. alkalmazottai jogosultak ellenőrizni a fenti 1-5. pontokban leírt feltételek teljesülését.

III. A fenti I. 4. pont az áruk visszavételére vonatkozik.

IV. A jelen szabályzat bármikor megváltoztatható indoklás nélkül.