A SzertárSport weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Adatkezelési és süti tájékoztató

SH+ RG 5100 Reactive sport szemüveg

44.990 Ft
22.495 Ft
Kedvezmény: 50%
Menny.:db
Értékeld a terméket!
  • UTÁNVÉTES ÉS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
  • HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
  • CSERE- ÉS VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA

Leírás

Az SH + sport szemüveg modelleket úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és illeszkedést biztosítsanak. A modelleket sportolók széles skálája tesztelte az arc összes szomatikus tulajdonságait figyelembe véve.
 

Állítható szárak és orrtámaszok:

A szemüveg szárai lágy polimerből készültek és a végei tökéletesen illeszkednek a fej görbületéhez, ezzel elkerülve a halánték nyomását. Ugyanez vonatkozik a lágy polimerből készült orrtámaszokra, hogy biztosítsák a kényelmet.
 

Könnyen cserélhető lencsék:

A cserélhető lencsék Easy-Change elnevezésű rendszere az egyik alapvető eleme az SH+ sport szemüvegeknek. Minden sportszemüveg-modellnél a lencsék felszerelésének és eltávolításának más a módja. A lencsék alakja és a keret eltérően lépnek kölcsönhatásba egymással. Az Easy-Change technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén cserélje ki a lencséket a szemüvegén, így azt mindig az adott fényviszonyhoz igazíthatja.
 

Szellőző rendszer:

Páracsökkentés az abszolút átlátszó látás érdekében: a szemüveg lencséjében található szellőztető rendszer szabályozza a légáramlatot és hőt a pára kialakulásának megelőzése érdekében.
 

Tökéletesen illeszkedik:

Specializálódott tervezők által készültek az SH+ szemüvegek, így mindegyik modell integrált kényelmi megoldással van ellátva, ami biztosítja a kényelmes illeszkedést minden fajta fejformához.
 

Lencse technológia:

Az SH+ különleges fényviszonyokhoz, műszakilag fejlett speciális lencséket kínál kiváló vizuális minőséggel. A különféle lencsék lehetővé teszik, hogy bármilyen fényben vagy légkörben teljesíteni tudjon sportolás közben.
Az SH+ lencseprogramja minden típusú lencsére jellemző tulajdonságokkal rendelkezik, mint például az ultraibolya sugárzás teljes semlegesítése 400 nm-ig (UV 400 védelem); a sötét szűrőkkel pedig fenntartja a színek teljességét. A lencsék speciális tulajdonságokkal is rendelkeznek: antifog, hidrofób és fotokróm technológia.
 

Lencse rendszer:

A folyamatos technológiai kutatásnak köszönhetően az SH + lencsék tiszta látást és fizikai szemvédelmet biztosítanak. A kiváló minőségű lencséknek számos előnye van:
- kontraszt csökkentése;
- UV sugarak védelme;
- valódi nézet, színek torzulása nélkül;
- különböző időjárási körülmények alkalmazkodó képessége.
 

No reflex sajátosság:

Az SH + fotokróm lencsék kivételes tiszta képet biztosítanak, amelyek torzítás nélkül teszik lehetővé a tiszta látást.
 

Action lencse tulajdonsága:

Napos napokra és erős fényviszonyokra tervezve a „Revo Laser” bevonat. Ez egy speciális tükörbevonat, jobb napfény védelemmel, mégis elegánsan néz ki.
 

Reactive lencse tulajdonsága:

Az SH + fotokróm lencsék kivételes tiszta képet biztosítanak, amelyek torzítás nélkül teszik lehetővé a tiszta látást.
 

Kutatás és tervezés:

A tervezőknek köszönhetően könnyűek és kényelmesek az SH+ szemüvegek mindenki számára.

Cikkszám: GI8815600880023
Az SH+ szemüvegek kivitelezésénél fejlett gyártás és technológiák használata az alappillér. Ezek a sport szemüvegek magas színvonalú anyagokból készültek ezért könnyűek, funkcionálisak és kényelmesek.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
DEBRECENI RAKTÁRKÉSZLET: Nincs raktáron
BUDAPESTI RAKTÁRKÉSZLET: Nincs raktáron
DEBRECEN 2. RAKTÁRKÉSZLET 2 db raktáron
Gyártó: SH+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!